guestdesigner van januari en nieuwe challenge

Hallo, ik ben Karin Bultynck, bijna halfweg de dertig, getrouwd en fiere mama van een zeer actieve zoon van 6 jaar.
Ik heb het scrappen zo'n 5 jaar geleden ontdekt en ben er stapvoets ingerold, ik heb dan ook nog elke dag het gevoel dat ik heel veel te leren heb over deze zeer verslavende hobby, maar 1 ding is zker: ik kan niet meer zonder!
Mijn creatieve uitspattingen hebben even op een laag pitje gestaan omdat ik een nieuwe verslaving ontdekte nl. triatlon, maar nu het weer winter is jeuken mijn handen om met de stapels foto's aan de slag te gaan.
Ik ben een vrij rustige scrapper, maar het hoeft niet heel erg strak van mij, er mogen nogal eens "foutjes" insluipen, dat "hoort zo" :), ik scrap ook nog relatief snel, heb soms de moed niet om uren een bepaald item te gaan zoeken.
Ik hou van rubbons, bloemen, stickers, en brads want die werken zo lekker snel. Van papier mag het zowat vanalles zijn, maar ik heb het niet echt voor de pastelkleuren, het mag iets pittiger!
Mijn zwarte en witte pen mogen niet ontbreken, ik gebruik ze op bijna elke LO.
Mijn blog moet nodig bijgewerkt worden, maar hij bestaat nog wel: www.scrapsandpics.blogspot.com
De sketch van januari:

Karin maakte 2 prachtige winterse layouts:

Mail jullie layouts tot ten laatste 1 februari naar hobbyfarm@pandora.be en maak kans op een waardebon van 20 euro.

Kijk ook eens op www.scraptasticevent-2011.blogspot.com voor de workshops die bijna volzet zijn, wacht niet te lang met inschrijven voor de workshops van Ingvild Bolme en Donna Downey!!!Geen opmerkingen: